Gotim d'Or és una Marca registrada per VINS GOTIM D' OR SL. Amb CIF B63232300. Així doncs, tant la Marca GlobalCOMMS com la seva Web i tot el material a la mateixa son propietat de VINS GOTIM D' OR SL. Prohibint la seva reproducció total o parcial de qualsevol contingut o imatge de la Web sense previ consentiment, escrit i firmat per l'empresa propietària.

Vostè autoritza a VINS GOTIM D' OR SL en l'ús i tractament de les dades personals que faciliti durant la seva navegació a la pàgina Web, i en tot cas, als formularis de registre i sol·licitud d'informació.

L'enviament de dades mitjançant formularis i sol·licituds, impliquen l'autorització dels usuaris a favor de VINS GOTIM D' OR SL per les finalitats assenyalades al formulari corresponent, així com la recepció d'email comercial. Podrà executar els seus drets de rectificar i cancel·lar les seves dades personals, en conformitat amb l'establert a la normativa sobre protecció de dades personals, dirigint-se a gotimdor@vinsgotimdor.com

Tots els drets estan reservats.

VINS GOTIM D' OR SL no garanteix que la Web i servidor estiguin lliures de virus i no es responsabilitza dels mals causats per l'accés a la Web o per la impossibilitat d'accedir a la mateixa. En cap cas les cokies o altres medis de natura anàloga que es puguin utilitzar serviran per guardar informació que permeti identificar a la persona física usuària de la Web.